Managed hosting door True

Microsoft brengt extra Windows-patch uit

 

Softwareleverancier Microsoft dicht een kwetsbaarheid in Windows. Daartoe brengt de leverancier vanavond 23 oktober een extra patch uit.

Microsoft komt vanavond 23 oktober 2008 met een patch voor een kwetsbaarheid in Windows. Het lek zit in alle versies van het besturingssysteem die momenteel door Microsoft ondersteunt worden. Kwaadwillenden kunnen op afstand het lek misbruiken. Meer informatie heeft de leverancier momenteel niet bekendgemaakt.

De softwaregigant heeft een maandelijkse patchronde. Dat de patch buiten deze ronde wordt uitgebracht, geeft aan dat het om een ernstig lek gaat.

De patch wordt vanavond om 19:00 uur uitgebracht en is te downloaden via Windows Update. De Windows-leverancier adviseert hem zo snel mogelijk installeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2749307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

"Kwaadwillenden kunnen op afstand het lek misbruiken."
Geachte ict-collega's.. Valt het jullie ook op, hoeveel "remote-code-execution" gaten er zitten in het Windows Operating system? Of heet dit een feature, genaamd DCOM(+).


Handig zo'n artikel, waar zijn de sources waar ik wat moet vinden?? Typisch weer Computable hoor... hoop bla-bal, maar bronnen..., ho maar!

Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×