Managed hosting door True

Kaspersky wil groeien in zakelijke markt

 

Security-leverancier Kaspersky Lab verwacht de komende jaren vooral te groeien in de zakelijke markt voor beveiligingsoplossingen. Dat zei oprichter en ceo Eugene Kaspersky tijdens een partnerovereenkomst in de Russische stad St. Petersburg. Distributeur Ingram Micro, die ook de producten van concurrent Symantec verspreid, moet de groei versnellen.

Kaspersky, leverancier van beveiligingsoplossingen, verwacht de komende jaren de grootste groei te behalen in de zakelijke markt. Dat zei oprichter Eugene Kaspersky tijdens een partnerovereenkomst in de Russische stad St. Petersburg. Om dat doel te bereiken heeft de beveiliger een distrubutie-overeenkomst getekend met Ingram Micro.

Dat bedrijf gaat in eerste instantie de beveiligingsoplossingen voor de consumentenmarkt distribueren. Dat wordt in de toekomst uitgebreid met distributie van producten voor de zakelijke markt. Oprichter en ceo Eugene Kaspersky verwacht in die markt de komende jaren het sterkst te groeien.

Opvallend

De distributieovereenkomst met Ingram Micro is opvallend omdat die distributeur ook de producten van de kaspersky's grootste concurrent Symantec verspreid. Temeer omdat kaspersky naast de verwachtingen over groei in de zakelijke markt heeft aangegeven dat het Symantec, de grootste leverancier van security-producten voor de consumentenmarkt van de retail-troon wil stoten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2636078). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.