Managed hosting door True

SecureLink opent kantoor in Nederland

 

De Belgische security en networking integrator SecureLink opent een kantoor in Nederland. Het bedrijf zegt zo beter te kunnen voldoen aan de vraag naar geïntegreerde netwerk- en security-diensten in Nederland.

Het Belgische SecureLink opent een kantoor in Nederland. Vanuit een pand in Hardinxveld-Giessendam hoopt het bedrijf de Nederlandse vraag naar geïntegreerde netwerk- en security-oplossingen beter te bedienen.

Marco Barkmeijer, medeoprichter van het Nederlandse kantoor: "Er is steeds meer behoeft aan geïntegreerde networking- en security-oplossingen. Wij hebben de filosofie dat je security en networking niet als twee onafhankelijke gebieden moet zien. Het is belangrijk expertise van beide gebieden in huis te hebben en geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Dat gebeurt nog nauwelijks op de Nederlandse markt."

SecureLink biedt onder andere: Integrated Security Gateway (Firewall, VPN, Intrusion Prevention, UTM), Web Security Gateway (Proxy, URL-filtering,  AV, Caching) en Infrastructuuroptimalisatie (WAN-Acceleratie, Loadbalancing, GSLB, Application Acceleration). Het bedrijf heeft partnerovereenkomsten met onder andere Juniper en Infoblox.

Bij securelink zijn ongeveer 30 vaste medewerkers in dienst, ze worden zowel op het Belgische als het Nederlandse kantoor ingezet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2456433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×