Managed hosting door True

SecureLink opent kantoor in Nederland

Dit artikel delen:

De Belgische security en networking integrator SecureLink opent een kantoor in Nederland. Het bedrijf zegt zo beter te kunnen voldoen aan de vraag naar geïntegreerde netwerk- en security-diensten in Nederland.

Het Belgische SecureLink opent een kantoor in Nederland. Vanuit een pand in Hardinxveld-Giessendam hoopt het bedrijf de Nederlandse vraag naar geïntegreerde netwerk- en security-oplossingen beter te bedienen.

Marco Barkmeijer, medeoprichter van het Nederlandse kantoor: "Er is steeds meer behoeft aan geïntegreerde networking- en security-oplossingen. Wij hebben de filosofie dat je security en networking niet als twee onafhankelijke gebieden moet zien. Het is belangrijk expertise van beide gebieden in huis te hebben en geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Dat gebeurt nog nauwelijks op de Nederlandse markt."

SecureLink biedt onder andere: Integrated Security Gateway (Firewall, VPN, Intrusion Prevention, UTM), Web Security Gateway (Proxy, URL-filtering,  AV, Caching) en Infrastructuuroptimalisatie (WAN-Acceleratie, Loadbalancing, GSLB, Application Acceleration). Het bedrijf heeft partnerovereenkomsten met onder andere Juniper en Infoblox.

Bij securelink zijn ongeveer 30 vaste medewerkers in dienst, ze worden zowel op het Belgische als het Nederlandse kantoor ingezet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.