Managed hosting door True

Unisys breidt levering Aladdin-producten uit

 

HellGate MSA

De Amerikaanse ict-leverancier Unisys gaat meer beveiligingsproducten van het Israëlische Aladdin Knowledge Systems verkopen. Sinds vorig jaar april levert Unisys al de eToken van Aladdin. Unisys voegt de Aladdin-producten samen met de eigen beveiligingsproducten. Unisys-klanten krijgen hiermee de beschikking over identiteitsbeheer, privacy- en gegevensbescherming en digitale identiteitskaarten.

Unisys gaat zijn klanten de eSafe secure webgateway-producten van Aladdin aanbieden. Eerder nam Unisys al de eToken op in het productenpakket. Dat biedt authenticatie voor bijvoorbeeld VPN- en netwerkverbindingen. Unisys levert zijn klanten ook het Token Management System. Dit is een beheertool voor authenticatietokens met onderhoudsmodules, registratie- en blokkadesoftware voor gestolen of verloren tokens, analyse- en rapportagesoftware.

Aladdin eSafe is een  webcontentbeveiligingsplatform tegen Web 2.0-aanvallen en malware, filtert content en webapplicaties op spyware en biedt mogelijkheden als het scannen van versleuteld http-verkeer (ssl en https) en anti-anonimiseertechnologie.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2365147). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×