Managed hosting door True

Centralpoint wint drie percelen bij Servicepunt71

 

De Amstelveense wederverkoper Centralpoint is bij de openbare Europese aanbesteding voor het leveren van hard- en software van Servicepunt71 geselecteerd voor alle drie de percelen. Servicepunt71 is de ‘shared service’ organisatie die sinds 1 januari 2012 de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

De aanbesteding bestond uit drie percelen: levering en onderhoud van werkplekhardware, levering en onderhoud backend-hardware en levering en onderhoud van software. Installatie en implementatie vielen buiten de scope van deze aanbesteding. De contractduur is maximaal vijf jaar inclusief de optionele twee maal één jaar verlenging. De totale indicatieve contractwaarde van de drie percelen bedraagt ongeveer negen miljoen euro.

De vier gemeenten zijn zowel eigenaar als klant van het gedeelde dienstencentrum. De organisatie bestaat uit zes service-eenheden, te weten: inkoop, personeelszaken, financiën, facilitaire zaken, ict en juridische zaken plus een staf-eenheid bedrijfsvoering en control. Er werken ongeveer driehonderd man bij Servicepunt71.

Voor de drie percelen gaat Servicepunt71 met meerdere leveranciers een contract aan. Centralpoint is de enige partij die voor alle percelen is geselecteerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5863734). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×