Managed hosting door True

EU publiceert richtlijnen rond netneutraliteit

Het body of European Relugators for Electronic Communications (Berec) heeft een 45 pagina’s tellend document gepubliceerd met de richtlijnen rond netneutraliteit. Deze wet rond netneutraliteit kwam er vorig jaar al, maar in dit document wordt de toepassing verder verduidelijkt en aangegeven hoe telecombedrijven dienen om te gaan met de gegevens die ze beheren en de openheid van hun netwerk.

In dit document wordt ingegaan op, hoe in de praktijk, een open, gelijkwaardige webtrafic dient gerealiseerd te worden. Het gaat om strikte regels, die slechts enkele uitzonderingen telt, voor diensten die voorrang kunnen vragen op het netwerk. De diensten die voorrang krijgen mogen bovendien geen invloed hebben op de snelheid van andere diensten. 

Na het consulteren van diverse partijen werd rekening gehouden met de input van meer dan 480.000 bemerkingen van stakeholders. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5827406). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×