Managed hosting door True

Hillenaar gaat ICT-beleid Rijk bepalen

 

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties heeft een directeur Informatiseringsbeleid benoemd. Maarten Hillenaar gaat deze functie vervullen. Hij gaat onder andere bepalen hoe ict bij de Rijksoverheid wordt ingezet.

Maarten Hillenaar is benoemd tot directeur Informatiseringsbeleid Rijk bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties. Hillenaar gaat richting geven aan de wijze waarop ict bij de Rijksoverheid wordt ingezet. De directeur begint met zijn nieuwe baan op 1 januari 2009.

De directie Informatiseringsbeleid Rijk maakt deel uit van het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk. Dit directoraat is opgezet naar aanleiding van de kabinetsnota Vernieuwing Rijksdienst. De directie Informatiseringsbeleid moet ervoor zorgen dat informatie en ict op een goede manier kunnen worden ingezet in de primaire en ondersteunde processen van de Rijksdienst.

Hillenaar

Hillenaar werkt sinds 2004 bij Het Expertise Centrum, een adviesbureau voor ict en bestuur in de publieke sector. Daarvoor was hij werkzaam als (algemeen) directeur bij verschillende onderdelen van PinkRoccade. Hiervoor was hij werkzaam bij de vereniging van Nederlandse Gemeenten. Hillenaar was ook lid van de adviesgroep die BZK adviseerde over ict-vraagstukken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2758222). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×