Managed hosting door True

Verkoop laatste BAS-divisie laat op zich wachten

 

Getronics

De verkoop van de divisie Business Solutions duurt langer dan verwacht. Getronics hoopt de laatste tak van zijn bedrijfsonderdeel Business Application Services (BAS) uiterlijk in het najaar te verkopen.

De verkoop van de laatste, niet verkochte divisie van Getronics' bedrijfsonderdeel Business Application Services (BAS) duurt langer dan verwacht. De automatiseerder had verwacht in de zomer, uiterlijk in het najaar een principeakkoord rond te hebben met een koper. "Er is iets meer tijd nodig", aldus een woordvoerder van de dienstverlener.

Volgens de woordvoerder kosten de onderhandelingen meer tijd, onder andere door de vakantieperiode. Ze verwacht dat binnen ‘afzienbare tijd' een principe-akkoord wordt getekend.

Zorgsector en lokale overheden

De BAS-divisie Business Solutions staat nog in de verkoop. Deze divisie bestaat uit een onderdeel dat software ontwikkelt voor de zorgsector en een deel dat software voor lokale overheden maakt.

In juli 2008 kocht branchegenoot Capgemini de andere vier divisies van BAS. Deze dienstverlener liet eerder al weten niet geïnteresseerd te zijn in de laatste tak. Ook Ordina zegt de laatste divisie niet te willen kopen. Softwareleverancier Unit4Agresso vindt de divisie goed bij het bedrijf passen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2736198). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×