Managed hosting door True

Sdu neemt informatieverwerker GovWorks over

 

Sdu Uitgevers lijft GovWorks in. Deze aanbieder uit Amsterdam levert toegankelijke informatie op het terrein van e-overheid.

Het Amsterdamse GovWorks is gespecialiseerd in het toegankelijk maken van informatie voor laaggeletterden, gehandicapten, ouderen, digibeten en allochtonen. Het bedrijf zet (wet)teksten om naar begrijpelijke informatie die het onder andere aan gemeentes ter beschikking stelt via websites en informatiezuilen.

GovWorks is gespecialiseerd in het ontsluiten van digitale informatie in het kader van de Wet Inburgering (WI) en beweegt zich op de markt van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Daarnaast werkt het informatiebedrijf mee aan de realisatie van een groot informatievoorzieningsproject bij de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND).

Sdu Uitgevers uit Den Haag is een multimedia-uitgeverij van vakinformatie en aanbieder van informatiediensten. Het beschouwt de overname van GovWorks als een versterking van haar positie als dienstverlener op het gebied van e-overheid. Tevens neemt Sdu het zusterbedrijf @Globe over, dat de technologie levert voor GovWorks. De overgenomen partijen zullen ondergebracht worden binnen het onderdeel Information Services. Daarin is ook de joint-venture Sdu E-Grant actief, die bijvoorbeeld digitale Wmo-informatiesystemen levert aan gemeenten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2662808). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×