Managed hosting door True

BZ maakt nominaties Aanbesteding Award bekend

 

Nationale ICT Awards (4x3)

OT 2006, de Tweede Kamer en DSV Rotterdam zijn genomineerd voor de ICT Aanbesteding Award 2008. De award maakt onderdeel uit van de Nationale ICT~Awards, die georganiseerd worden door branchevereniging ICT~Office.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de BZK ICT Aanbesteding Award 2008. De genomineerden zijn OT 2006, de Tweede Kamer en DSV Rotterdam. In totaal waren er acht inzendingen.

De BZK ICT Aanbesteding Award is de prijs voor de beste Europese aanbesteding door een overheidsinstelling op het gebied van ict. De award stimuleert dat de overheid en bedrijfsleven gezamenlijk werken aan (innovatieve) ict-oplossingen, die breed inzetbaar zijn binnen de overheid.

Nationale ICT Awards

ICT~Office organiseert samen met haar partners het ministerie van Economische Zaken, ICTRegie en Nederland BreedbandLand, de Nationale ICT Awards. Er zijn zes categorieën awards en de verschillende partners reiken awards uit. Zo worden er de InnovatieSalon Award , de ICT~Milieu Award de ICTRegie Award en de NBL Award uitgereikt.

De genomineerden

OT 2006 betreft een nieuw raamcontract voor telefonie, data en netwerken. De waarde van het contract en de gebruikte technologie moet zowel bij aanvang als gedurende de looptijd marktconform zijn in technische en financiële zin.

Het project Kamer in Beeld betreft levering van videofaciliteiten in de commissiezalen van de Tweede Kamer. Doel van de aanbesteding was om binnen een beperkt budget een betere ontsluiting te bieden van de discussies in de commissiezalen van de Tweede Kamer

Het project Monitoring Rotterdam heeft betrekking op het leveren, installeren en beheren van een systeem voor het meten van reistijden en het ontsluiten van die informatie voor een periode van zeven jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2558132). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×