Managed hosting door True

Getronics wil Document Services verkopen

Dit artikel delen:

Getronics wil het bedrijfsonderdeel Document Services verkopen. Het bedrijfsonderdeel dat print- en post-dienstverlening levert, past niet bij de nieuwe focus op generieke en infrastructuurgerelateerde dienstverlening.

Getronics wil het bedrijfsonderdeel Document Services verkopen. Dat onderdeel levert print- en maildienstverlening. Sinds de overname door KPN richt Getronics zich primair op netwerk- en werkplek-beheer. Eerder zette het bedrijf onderdelen voor softwareontwikkeling in de verkoop.

Document Services, het bedrijfsonderdeel dat nu te koop staat, biedt onder andere het printen en verwerken van salarisstroken en de verwerking van jaarafrekeningen van grote organisaties zoals energiemaatschappijen. Bij het bedrijfsonderdeel werken 180 mensen. Het gaat om activiteiten in het rekencentrum in Apeldoorn waar de printstraat is gehuisvest en personeel bij de vestiging in Heerlen.

Overnamekandidaat

Getronics zegt nog geen gesprekken te hebben gevoerd met kopers, maar heeft wel een lijst opgesteld met potentiële partijen. Getronics hoopt medio 2008 de verkoop te hebben afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.