Managed hosting door True

Bouw & ICT: Itris sluit nieuwe contracten

 

Woningbouwautomatiseerder Itris heeft twee nieuwe klanten binnengehaald: Tiwos uit Tilburg en Dudok Wonen uit Hilversum. De officiële contractondertekeningen vinden plaats op de vakbeurs Bouw & ICT.

Tiwos beheert ruim 8.500 woningen in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Ter vervanging van het huidige bedrijfssysteem Wocas/X van Centric heeft Tiwos na een selectietraject gekozen voor het Itris-pakket ViewPoint. Beide partijen gaan een tienjarige samenwerking aan. De implementatie van Itris ViewPoint moet eind dit jaar zijn afgerond.

Vervangen

Dudok Wonen uit Hilversum beheert ruim 8000 woningen in het Gooi. Deze corporatie ruilt zijn bedrijfsinformatiesysteem van NCCW in voor de Itris-oplossing. Die zal naar verwachting voor 1 januari 2009 zijn opgeleverd.

Tijdens de vakbeurs Bouw & ICT die 26 en 27 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht zullen de officiële contractondertekeningen plaatsvinden. Itris maakt een groei door. Het bedient inmiddels zo'n 40 corporaties. Bij het bedrijf uit Capelle aan den IJssel werken circa vijftig mensen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2445561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×