Managed hosting door True

Xcellent komt in handen van de Vincere Groep

 

Overname handen schudden

De Vincere Groep uit Enschede heeft zich versterkt met het Amersfoortse ict-bedrijf Xcellent. De nieuwe aanwinst ontwerpt, bouwt en beheert it-infrastructuren voor middelgrote organisaties. Bij het bedrijf, dat vestigingen heeft in Amersfoort en Delft, werken tachtig man. De directie, die wordt gevormd door Niels van den Akker en Marnix-Jan van der Moolen, blijft de dagelijkse leiding in handen houden.

Xcellent nam in 2014 zelf Isis Global Computing uit Delft over, waarmee het kennis en expertise op het gebied van op Microsoft-software gebaseerde server- en netwerkoplossingen binnenhaalde.

De Vincere Groep is een holding die bestaat uit zeven bedrijven met in totaal 360 medewerkers. Naast het net ingelijfde Xcellent betreft het Compromise (Assen), Domino ICT (Leeuwarden), Issys ICT (Alkmaar), Sincerus (Zwolle), Switch IT Solutions (Enschede) en Unilogic (Sittard). 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6039132). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×