Managed hosting door True

Open Line verzorgt ICT-infrastructuur ProfCore

 

De Limburgse projectorganisatie ProfCore Group besteedt de centrale ict-infrastructuur uit aan ict-dienstverlener Open Line. In de praktijk betekent dit dat Open Line een clouddienst voor de onderneming verzorgt vanuit het eigen datacenter.

Bart Vringer, directeur ProfCore Group: ‘Vanwege de snelle groei en ontwikkelingen binnen de ict heeft ProfCore besloten de ict-infrastructuur uit te besteden.' Open Line tekent zowel voor de verantwoordelijkheid voor het eigendom van de ict-infrastructuur als het technisch beheer.

Open Line is gevestigd op Maastricht Airport en richt zich op het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Er werken honderdvijftig medewerkers. Het bedrijf, opgericht in 2002, beschikt over twee Tier3-datacenters die dubbel ontsloten zijn Het bedrijf verleent met name ict-diensten aan het mkb, zorginstellingen en gemeenten.

De ProfCore Group is opgericht in 1998 en levert vakmensen aan logistieke en industriële bedrijven. Bij de organisatie werken ruim vijfhonderd medewerkers. Momenteel heeft ProfCore vestigingen in Geleen, Weert, Venlo, Eindhoven en Düsseldorf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5911617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×