Managed hosting door True

Pathé verlengt ICT-contract met Detron

 

Bioscoopketen Pathé heeft zijn contract met ict-dienstverlener Detron met twee jaar verlengd. Detron beheert het ict-netwerk en tekent opnieuw voor de centrale helpdesk en support op locatie. Bij de klus zijn ongeveer twintig medewerkers van het ict-bedrijf betrokken.

Detron beheert en onderhoudt het ict-netwerk, tweehonderd werkplekken, honderdtwintig ticketautomaten en honderdtachtig pos-systemen in de vestigingen en het hoofdkantoor van de bioscoopketen.

Het eerste contract tussen de bioscoopketen en het ict-bedrijf werd in 2007 ondertekend. Tot nu toe heeft Pathé die overeenkomst telkens met twee jaar verlengd.

Detron

Detron zette in 2012 ongeveer honderdvijftig miljoen euro om en heeft 550 medewerkers in dienst. Daarmee is het één van de grootste niet-beursgenoteerde ict-ondernemingen van Nederland.

In het vijfjarige bestaan heeft het ict-bedrijf zich vooral geprofileerd binnen het mkb en bij middelgrote instellingen in de non-profit markt. De dienstverlener heeft ook grote bedrijven in het klantenbestand.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4967999). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×