Managed hosting door True

CarePartners verzorgt ICT Primair Huisartsenposten

 

verpleegster zuster vrouw

Het samenwerkingsverband Primair Huisartsenposten heeft een overeenkomst met ict-dienstverlener CarePartners in Hoofddorp getekend voor het onderbrengen van ict-diensten. De dienstverlener verzorgt de kantoorautomatisering, het netwerkbeheer, beheer van alle data en de beveiliging van patiëntgegevens.

Directe aanleiding voor de overeenkomst is de verouderde kantoorautomatisering van de huisartsen, vertelt manager ict John Rijnbeek van Primair. ‘We hebben gekozen voor een hybride model: we houden de eerstelijnshelpdesk, het applicatiebeheer en het fysieke werkplekbeheer in eigen huis. Voor het serverbeheer en netwerkbeheer hebben we gekozen voor outsourcing.’

Primair deed al langer zaken met CarePartners voor de hosting van de voor huisartsenposten ontwikkelde module Call Manager. CarePartners zal de eerstelijnshelpers ondersteunen bij storingen tijdens de nacht-, avond- en weekenddiensten.

Primair Huisartsenposten

Primair Huisartsenposten is een samenwerking van negen huisartsenposten in Amersfoort, Barneveld, Blaricum, Houten, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en Zeist. Samen verzorgen deze posten de spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren in een verzorgingsgebied van 1,5 miljoen inwoners. Het is daarmee een van de grootste eerstelijns zorginstellingen in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4791920). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×