Managed hosting door True

Ordina twijfelt over opvolging strategen

 

Het is nog niet bekend of de strategische topmannen die bij Ordina opstappen, worden vervangen. Het bedrijf evalueert de besturingsstructuur.

Het is nog onduidelijk of twee vertrekkende strategische topmannen van ict-dienstverlener Ordina worden vervangen. Het gaat om Philip van Blanken en Eddy Vermeire, waarvan eerder  bekend werd dat zij het veld ruimen. De twee vormden samen met algemeen directeur Ronald Kasteel en financieel directeur Hans den Hartog het uitvoerende comité dat de strategie van het bedrijf bepaalt en vertaalt naar de verschillende bedrijfsonderdelen.

Alleen Kasteel en Den Hartog blijven achter in het uitvoerende comité, dat oorspronkelijk uit zeven leden bestond. Een woordvoeder zegt dat Ordina momenteel evalueert of de strategische topmannen worden vervangen maar kan geen termijn noemen waarop daarover uitsluitsel wordt gegeven.

Van Blanken was bij de automatiseerder verantwoordelijk voor personeelszaken en werving en vertrekt per direct. Zelf zegt hij ‘het na elf jaar voldoende' te vinden. Hij benadrukt ‘op een prima manier' te zijn vertrokken. Vermeire, die eind 2008 vertrekt, stuurde de verkoopafdeling aan en onderhield contracten met grote klanten. Hij is van plan een nieuw bedrijf op te richten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2700818). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×