Managed hosting door True

NXP besteedt werkplekbeheer uit aan Getronics

 

Dienstverlener Getronics en chipleverancier NXP hebben een driejarige overeenkomst gesloten voor werkplekbeheer. De overeenkomst heeft een waarde van vijftien miljoen euro. De dienstverlener beheerde al tweeduizend werkplekken van de chipleverancier. Dat aantal komt nu uit op 15.000.

Chipleverancier NXP besteedt de komende drie jaar het werkplekbeheer uit aan Getronics. Het gaat om werkplekbeheer op locaties van vestigingen verdeeld over 25 landen en beheer op afstand. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en een waarde van vijftien miljoen euro. Getronics is sinds april 2007 verantwoordelijk voor het beheer van tweeduizend werkplekken in de EMEA-regio en Noord en Zuid-Amerika. Dat aantal is uitgebreid met 13.000 werkplekken. Later zullen waarschijnlijk ook de werkplekken in de Aziatische en Pacifiche regio beheerd worden.

De dienstverlener gaat ook ict-logistieke diensten leveren, dat moet managers van de chipleverancier in staat stellen om online nieuwe hardware te bestellen. De dienstverlener levert en installeert de apparatuur vervolgens en beheert de hardware tijdens de volledige levenscyclus.
Bij de voormalige Philipsdochter NXP werken wereldwijd ongeveer 32.000 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2685796). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×