Managed hosting door True

Cognizant richt zich op media-industrie

 

Cognizant, dienstverlener in it en business process outsourcing (bpo), heeft Strategic Vision Consulting (SVC) overgenomen. SVC is een consultancybureau dat zich richt op management en technologie in de media- en entertainmentindustrie. Het bureau heeft ruim zestig medewerkers.

Dienstverlener Cognizant heeft SVC overgenomen, een bureau dat zich richt op consulting en systeemimplementaties voor vooraanstaande media- en entertainmentbedrijven. Hieronder vallen onder andere tv-maatschappijen, grote studio's, productiemaatschappijen en producenten van interactieve media. SVC heeft ervaring met dienstverlening op het gebied van technologie, strategie, planning en programma- en projectmanagement.

Francisco D'Souza, president en chief executive officer bij Cognizant: "De overname vergroot onze mogelijkheden als consultant in de media- en entertainmentindustrie. Wij kunnen deze bedrijven nu beter ondersteunen bij het benutten van kansen die ontstaan door de digitale transformatie in de industrie. Met de contacten van SVC en het Global Delivery Model van Cognizant positioneren we ons als vooraanstaande dienstverlener binnen de snelgroeiende media- en entertainmentindustrie."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2621473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×