Managed hosting door True

NXP besteedt applicatiebeheer uit aan Ciber

 

Chipfabrikant NXP heeft twee servicecontracten getekend met Ciber. De ict-dienstverlener gaat het beheer van sales- en marketingapplicaties en business intelligence-systemen van de chipfabrikant over.

ICT-dienstverlener Ciber neemt voor chipfabrikant NXP het beheer over van sales-, marketing- en business intelligence-applicaties. Eerder koos NXP Ciber al als beheerder van zijn SAP Supplier Relationship Management (SRM) systeem.

Het sales- en markingcontract omvat het beheer en onderhoud van ongeveer tachtig applicaties, zoals intra-/extranet en business planning. Ook zal de volledige Lotus Notes-omgeving worden omgebouwd naar een Java-platform. Dit contract heeft een looptijd van minimaal drie jaar en zal nearshore en offshore worden uitgevoerd.

Business intelligence

Op het terrein van business intelligence maakt NXP nu gebruik van meerdere leveranciers. Ciber gaat deze diensten stroomlijnen om de kwaliteit te verhogen tegen lagere kosten. NXP stapt hiermee geleidelijk over op outsourced dienstverlening die wordt uitgevoerd door Ciber India en Ciber Nederland.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2344492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×