Managed hosting door True

ROC Mondriaan focust op 3d-printen, vr en games

ROC Mondriaan opent Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis

Het ROC Mondriaan start een zogenaamd Techniek Innovatie Huis op de Haagse Tinwerf-locatie. Op die onderwijslocatie werken onder meer ict-scholieren met de nieuwste innovaties, zoals 3d-printen, virtual reality (vr) en serious gaming, aan actuele vraagstukken uit het werkveld. Dit moet scholieren klaarstomen voor de toekomst en de band tussen de onderwijsinstelling en het bedrijfsleven versterken. Het huis wordt op 3 oktober geopend.

Het Techniek Innovatie Huis is een onderdeel van de Techniek en ICT-campus van ROC Mondriaan. Leerlingen van de vier scholen van de onderwijsinstelling, ICT, Bouw en Infra, Metaal-, Elektro- en Installatietechniek en Autotechniek & Mobiliteit, komen hier samen om te werken aan nieuwe technieken en innovaties. 

Tijdens de opening wordt een mini-symposium georganiseerd en de nieuwste technieken en innovaties van het huis worden geïntroduceerd. Daarnaast kunnen aanwezigen een kijkje nemen in de verschillende ruimtes van het gebouw met onder andere een FabLab, Skillslab, Serious-GamingLab en Virtual Reality bioscoop.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.