Managed hosting door True

Lebara Group in handen van Palmarium

Dit artikel delen:

Vieo, een dochteronderneming van de Zwitserse privé-investeerder Palmarium, neemt Lebara Group en Lebara Trademark Companies voor een onbekend bedrag over. De oprichters verlaten het bedrijf. Graeme Oxby, voormalig directeur van Liberty Globals mobiele tak, is aangesteld als ceo.

Het telecombedrijf Lebara is in 2001 opgericht door Rasiah Ranjith Leon, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan. Het bedrijf, waarvan de naam een samenstelling is van de eerste twee letters van de heren, beschikt over 275.000 verkooppunten en zegt 3,5 miljoen klanten te bedienen. Het richt zich op reizigers, studenten en migranten wereldwijd.

Lebara is nu in handen van de Zwitserse investeerder Palmarium. Dat bedrijf richt zich op alternatieve investeringen, onder meer in private equity en vastgoed. De overname is reden voor de drie Lebara-oprichters om het bedrijf te verlaten. Deze komt nu onder leiding te staan van Graeme Oxby, die overkomt van Liberty Global, waar hij werkzaam was als managing director bij de Europese mobiele tak. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Engelse telecombedrijven zoals Three en Virgin.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.