Managed hosting door True

KPN breidt breedbanddiensten uit via Solcon

 

Telecom en ict-dienstverlener KPN heeft Solcon overgenomen. Het bedrijf uit Dronten levert internet, mobiele en vaste telefonie, hosting, televisie en beveiligde email-diensten aan particulieren en zakelijke klanten. Met de overname wil KPN zijn positie in de breedbanddienstverlening versterken.

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt. Solcon heeft ongeveer 75 medewerkers in dienst en zal voorlopig onder eigen naam en zelfstandig actief blijven.

Solcon levert hosting-, internet- en datacenterdiensten aan zakelijke kanten. Daarnaast biedt het ISA, een beveiligingsdienst voor endpointsecurity die is ontwikkeld in samenwerking met ict-beveiliger ESET.

Solcon beschikt over eigen ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Dronten en Apeldoorn. Het bedrijf is in 1996 opgericht door ceo Peter van der Vlies. Naast zakelijke klanten bedient het ongeveer 45.000 particuliere klanten met internet, vaste en mobiele telefonie en tv-diensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6053337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×