Managed hosting door True

MobiChord ontvangt groeikapitaal van ServiceNow

 

Groeikapitaal

Bedrijfssoftwareleverancier ServiceNow investeert in MobiChord, leverancier van telecomservicemanagementsoftware. De kapitaalinjectie moet de productontwikkeling bij MobiChord versnellen en de wereldwijde groei in sales en operations stimuleren. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De software van MobiChord is gebouwd op het platform van ServiceNow. ‘Wij investeren om zo verdere ontwikkelingen op ons platform te stimuleren. We kijken dan ook uit naar de verdere groei van het bedrijf binnen de ServiceNow community', aldus Dominic Phillips, vice president ServiceNow Ventures.

Het Amerikaanse MobiChord, opgericht in 2013, biedt software en services voor verschillende telecommunicatieaspecten waaronder mobility management, wired-line management, telecom asset management, internet of things management en SaaS-management. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Silicon Slopes bij Salt Lake City. 

ServiceNow, de Amerikaanse aanbieder van it-servicemanagement in de cloud, heeft zijn Europese hoofdkantoor in Nederland (Amsterdam) gevestigd. Daar werken 350 mensen, waarvan een deel ook andere landen ondersteunt. Het bedrijf, opgericht in 2004, telt in ons klant ongeveer tweehonderd klanten. KPMG en KPN zijn voorbeelden van grote Nederlandse klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5906561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×