Managed hosting door True

AVG stapt in Amsterdamse bootcamp startups

 

Bootcamp

AVG, maker van antivirus-software, heeft geïnvesteerd in Startupbootcamp NFC (Near Field Communication) & Contactless in Amsterdam. Daarmee voegt AVG zich bij de andere investeerders en bedrijven die deel uitmaken van het bestuur van dit startup-financieringsprogrammma. De eerstvolgende startupbootcamp gaat op 14 oktober 2013 van start. De investering maakt onderdeel uit van AVG's Research & Development-programma, dat wordt geleid vanuit het innovatiecentrum van het bedrijf in Amsterdam.

Startupbootcamp is een pan-Europees initiatief, mede-opgericht door de Nederlandse ondernemers Patrick de Zeeuw en Ruud Hendriks. Per jaar draaien er vanuit Amsterdam twee programma's van drie maanden elk. Startups van over de hele wereld melden zich aan om hieraan deel te mogen nemen. Het programma helpt de startups door hen toegang te geven tot experts in hun markt, gelegenheid te bieden tot netwerken en door ondersteuning te bieden van ervaren mentoren vanuit investeerders zoals AVG. Na deze periode volgen nog eens drie maanden intensieve begeleiding om ervoor te zorgen dat de startups de financiering binnenhalen voor hun volgende groeifase.

Patrick de Zeeuw, medeoprichter van Startupbootcamp Global, zegt: 'AVG biedt Startupbootcamp nieuwe inzichten op het gebied van online zakendoen, en zal optreden als mentor voor tien geselecteerde bedrijven die actief zijn met oplossingen op het gebied van contactloze technologie.'  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4892237). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×