Managed hosting door True

G Data integreert Android-apparaten bij BYOD

CeBit 2013

 

Security

Securityleverancier G Data presenteert op CeBIT 2013 generatie twaalf van zijn zakelijke oplossingen. Deze helpen ondernemingen om af te rekenen met veiligheidsgaten in applicaties. Dankzij de geïntegreerde MobileManagement hebben beheerders ook een overzicht van alle Android-apparaten in het netwerk, zodat bring your own device (byod) niet voor problemen gaat zorgen.

Van 5 tot en met 9 maart 2013 is de CeBIT in Hannover. Met ‘shareconomy’ als het belangrijkste thema, focust de it-beurs zich dit jaar op netwerk- en gedistribueerde businessprocessen. Het netwerk beschermen tegen dataspionage en cyberaanvallen is hierbij van het grootste belang. In hal 12, op stand C41 toont de Duitse it-securityprovider daarom zijn nieuwe zakelijke oplossingen, waarin de module PatchManagement geïntegreerd is. PatchManagement stelt ondernemingen in staat om beveiligingsgaten in het besturingsysteem en in belangrijke software te dichten, voordat zij het doel van aanvallers worden.

‘Op CeBIT 2013 tonen wij hoe onze zakelijke oplossingen bedrijven kunnen helpen om cyber- en malware-aanvallen het hoofd te bieden’, zegt G Data-directeur Frank Heisler. ‘Daarnaast laten we zien hoe bedrijven G Data PatchManagement kunnen inzetten om problemen met beveiligingslekken in hun overige software het hoofd te bieden.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4684463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×