Managed hosting door True

Detron Telecom betrekt kantoor in Den Bosch

 

Detron Telecom Solutions Den Bosch

Telecomdienstverlener Detron Telecom Solutions verhuist 19 november 2012 naar een nieuw kantoorpand op bedrijvenpark De Brand in Den Bosch. In het nieuwe bedrijfspand van zo'n duizend vierkante meter vestigen zich de business units Healthcare Solutions en Telecom Zakelijk. Ook komt er een Solution Center waar klanten kunnen kennismaken met de laatste oplossingen, innovaties en ontwikkelingen op telecomgebied.

Om zijn naamsbekendheid te vergroten kiest Detron er bewust voor zijn vestigingen zoveel mogelijk op zichtlocaties te huisvesten. Inmiddels heeft Detron vestigingen in Rotterdam, Veenendaal, Echt, Raamsdonksveer, Almere en Waardenburg, waarvan de meeste op zichtlocaties zijn. Ook het nieuwe pand van Detron Telecom Solutions ligt pal langs de A2 bij de afslag Veghel.

Directe buren van drie etages tellende kantoortoren van Detron Telecom Solutions zijn ict-dienstverlener Pink Roccade Healthcare - onderdeel van TSS - en Siemens Industry Software.

145 miljoen euro

Detron ICT & Telecom Groep beheert de gehele ict- en telefonieomgeving voor zijn klanten en is met een verwachte jaaromzet van circa 145 miljoen euro en zo'n zeshonderd medewerkers één van de grootste niet-beursgenoteerde ict-ondernemingen van Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4597991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×