Managed hosting door True

T-Mobile levert diensten aan BTG-leden

 

T-Mobile Netherlands en Telegrootgebruik Inkoop, een onderneming van de Nederlandse Vereniging van Bedrijfs Telecommunicatie Grootgebruikers hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van mobiele communicatiediensten ten behoeve van BTG-leden.

De mobiele-telecomdienstverlener is daarmee leverancier geworden van de belangenorganisatie voor de grootzakelijke gebruikers van telecommunicatie. De overeenkomst houdt in dat T-Mobile de BTG-leden een speciaal aanbod doet voor de levering van zakelijke mobiele communicatie.
 
Hendrik Kasteel, directeur business marketing van T-Mobile Netherlands: "T-Mobile wil een aanzienlijk aandeel op de zakelijke markt veroveren. De keuze van BTG is voor ons een belangrijke bevestiging dat wij een alternatief zijn op de markt voor zakelijke mobiele communicatie. T-Mobile biedt een compleet portfolio van mobiele communicatiediensten voor bedrijven, met een scherp prijsplan, waarbij medewerkers altijd automatisch voor het voordeligste tarief bellen. Dat blijkt voor veel bedrijven zeer aantrekkelijk."
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/288196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×