Managed hosting door True

KPN's Sympac trekt zich terug uit buitenland

 

De pan-Europese mobieledienstenleverancier Sympac sluit zijn vestigingen buiten Nederland. De onderneming wordt uiteindelijk geïntegreerd in andere delen van moederbedrijf KPN.

Telecomreus KPN integreert zijn dochteronderneming Sympac eind dit jaar bij andere onderdelen van het bedrijf. Sympac is een pan-Europese leverancier van mobiele diensten. Vooruitlopend op de integratie heeft bedrijf zijn kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk gesloten. Daarbij kwamen 25 medewerkers op straat te staan. In december 2008 sluit waarschijnlijk ook de vestiging in het Belgische Mechelen. Daar werken momenteel zes mensen.

Sympac biedt zijn klanten een geïntegreerde factuur, technische ondersteuning en kortingen bij grensoverschrijdend telecomverkeer. Het bedrijf levert zijn diensten via het netwerk van KPN en zijn dochterbedrijven Base (België) en E-Plus (Duitsland). In andere landen werkt de dienstverlener samen met regionale telecomaanbieders. Ruim vijftig grote zakelijke klanten, waaronder ABN Amro, American Express,Avaya en Imtech, maken gebruik van de diensten van Sympac.

Het bedrijf is gevestigd in het hoofdkantoor van KPN in Den Haag en wordt geleid door Joris van Oers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2773853). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×