Managed hosting door True

Vodafone opent hoofdkantoor in Amsterdam

 

De op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie, Vodafone, betrekt vanaf 1 september zijn nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. Een deel van de directie, stafafdelingen en commerciële functies verhuist vanuit Maastricht.

Driehonderd medewerkers van telecomaanbieder Vodafone werken vanaf 1 september op het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk. Naast een groot deel van de directie en enkele stafafdelingen zijn in het nieuwe pand voornamelijk commerciële functies gehuisvest. Tot dusver had het bedrijf zijn hoofdzetel alleen in Maastricht, waar het grootste deel van de medewerkers blijft werken.

Met de tweede vestiging wil de directie "dichterbij de belangrijkste klanten, doelgroepen en andere belanghebbenden zitten." Het bedrijf staat in Nederland onder leiding van ceo Guy Laurence.

De onderneming heeft ook nog locaties in Son, Rosmalen en Maarssen. Bovendien zijn er 89 eigen winkels door het hele land. Naar eigen zeggen heeft Vodafone in Nederland ongeveer 4,4 miljoen klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2689592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Sure, ze hebben vast 4,4 miljoen eigen winkels in Nederland.

4,4 miljoen winkels ?
zo veel klanten hebben we niet eens.

Is lezen dan echt zo moeilijk jongens? Er staat toch duidelijk dat ze 4,4 miljoen klanten hebben, niet 4,4 miljoen winkels...

@Dennis

Ik kan je verzekeren, aan het begin van de middag stond er echt "4,4 miljoen WINKELS" in het artikel.
Dat het ondertussen ge-edit is, dat is logisch, want dat zag er overduidelijk uit als een tikfoutje van diegene die het artikel geplaatst had.
Beetje flauw dat dat niet ff gemeld wordt door de redactie.
En zo zie je maar 'Dennis'; ook al denk jij dat je het bij het rechte eind hebt, inmiddels is de waarheid (op het internet) weer aangepast aan de realiteit. ;-)

Dan mogen ze mij weleens een nieuwe telefoon geven die zij van mij hebben afgepakt,en moet nog steeds betalen stelletje boeven zijn het,ik nooit geen vodafone meer.

Vacatures bij Vodafone
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×