Managed hosting door True

Product: Business ConneCT 3.1.

Dit artikel delen:
Business ConneCT

NEC Philips komt met een nieuwe versie van het communicatiepakket Business ConneCT. Het pakket ondersteunt maximaal 4000 toestellen en is beschikbaar in drie nieuwe talen. Ook zijn de mogelijkheden voor contactcenters uitgebreid. Medewerkers kunnen nu op een digitaal wallboard informatie zien over de beller, wachttijden en wachtrijden.

NEC Philips komt met versie 3.1. van het communicatiepakket Business ConneCT. Versie 3.1. kent betere unified messaging-mogelijkheden. Zo kunnen mobiele medewerkers, bij organisaties die over een wat groter terrein zijn verspreid, makkelijker berichten naar elkaar verzenden naar draadloze telefoons (DECT of GSM).

In Business ConneCT 3.1. worden nu maximaal 4000 toestellen ondersteund. Het pakket was al beschikbaar in, onder andere, het Nederlands. Versie 3.1. biedt ook taalondersteuning voor Russen, Catalanen en Portugezen.

Wallboard

Verder zijn de mogelijkheden van Business ConneCT voor contactcenters uitgebreid. Deze zorgt ervoor dat de medewerkers van het contactcenter over uitgebreide informatie over de beller en functies voor routes, wachtrijen en Interactive Voice Response (IVR) beschikken. Zo is er nu een wallboard beschikbaar waarop allerlei gegevens real time worden weergegeven, zoals serviceniveau, lengte van wachtrijen en wachttijden.

Business ConneCT is een client-serverapplicatie op basis van de allernieuwste .NET-technologie voor optimale prestaties en flexibiliteit. Door een update van de technologie werkt Business ConneCT nu met .NET 2.0. Bovendien kunnen de Business ConneCT-clients nu ook worden gebruikt onder Windows Vista. Business ConneCT 3.1 is beschikbaar voor het NEC Philips iS3000, 2000 IPS en SV7000-platform en is momenteel beschikbaar voor alle EMEA-landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.