Managed hosting door True

Wachtlijst voor iPhone Developer Program

 

Voorlopig is er een wachtlijst voor programmeurs die willen deelnemen aan het iPhone Developer Program. Maar een beperkt aantal programmeurs kan gebruik maken van het programma. Later worden dat er meer.

Programmeurs die deel willen nemen aan het iPhone Developer Program moeten even geduld hebben. MacWorld meldt dat een aantal programmeurs een e-mail heeft gekregen waarin staat dat het lidmaatschap voorlopig is stopgezet.

"Op dit moment is het iPhone Developer Program beschikbaar voor een beperkt aantal ontwikkelaars. We zijn van plan om het programma tijdens de bèta-periode verder uit te breiden. We zullen je op een geschikt moment meer informatie geven over je lidmaatschap", schrijft Apple in de e-mail.

Lidmaatschap

Ontwikkelaars die lid zijn van het programma, hebben toegang tot informatie op de Apple website en kunnen hulp vragen aan Apple-werknemers. Ook kunnen er tools gedownload worden die helpen bij het maken van de software voor de iPhone. En het geeft ontwikkelaars de mogelijkheid de software via de Apple Store aan te bieden.

Apple kwam twee weken geleden met een Software Development Kit voor de iPhone. In minder dan een week tijd is de kit meer dan 100.000 keer gedownload.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2436273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Vreemd? Nee hoor ;) De nieuwe versie van XCode zit er in.

Vacatures bij Apple
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×