Managed hosting door True

Hebben: mobieltje met dubbel netwerkbereik

Dit artikel delen:

Ben jij hoogcommunicatief? Communiceer jij je suf, in binnen- en buitenland, privé en voor je werk? Haal die mobiele telefoon dan één minuut van je hoofd, en focus op dit nieuws: JPA Electronics brengt een smartphone op de markt die met twee netwerken tegelijk verbonden kan zijn.

Multitasken krijgt een nieuwe betekenis met de JPA X7 Dual Sim Phone. Dit is een smartphone waar je twee simkaarten in kunt stoppen en belangrijker nog: daardoor tegelijkertijd met twee netwerk verbonden kunt zijn.

Buitenland

Dit schept een zee aan mogelijkheden. Zo kun je voortaan je privé- en zakelijke gesprekken via verschillende nummers op hetzelfde mobieltje afhandelen. Ook kun je als je in het buitenland bent een lokaal prepaid simkaartje extra in je telefoon stoppen, terwijl je toch bereikbaar blijft op je normale nummer.

Duizend nummers

JPA kent zijn pappenheimers: de communicatieverslaafden die deze smartphone aanschaffen kunnen duizend nummers opslaan en driehonderd minuten aan één stuk doorkletsen voordat de JPA X7 door zijn stroom heen is. Mocht de gelukkige eigenaar van dit toestel er het zwijgen toe doen, dan houdt de X7 het 240 uur vol. Maar dat zal wel niet veel voorkomen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Geweldig nieuws, dit soort dingen wordt al jaren aangeboden op E-Bay. Zijn gewoon Japanse snufjes, niets bijzonders ...

Met de "dingen" die op Ebay worden aangeboden kan je wel 2 simkaarten in 1 telefoon steken, maar niet met beide tegelijk aangemeld zijn en dus ook maar met 1 gesprekken ontvangen...

@Jeroen&Sjakie:

Samsung heeft tijden geleden al zo'n telefoon uitgebracht, is niet echt een succes geworden (tot op heden): http://www.telecomvergelijker.nl/cat/178/?device_id=1605&thread_id=24381

Verder bestond het al veel langer dat je twee nummers in een telefoon kon gebruiken, had/heb je niet eens een speciale telefoon voor nodig. Enige wat je nodig hebt is een zogenaamde "dual-sim" adapter: http://www.dual-sim.nl/product_info.php/products_id/150
@Jeroen

Ik ben zelf al ruim een jaar in het bezit van een dualsim telefoon (uit Hongkong) , en ben met deze met beide sims tegelijk bereikbaar.
Als ik zelf bel kan ik kiezen via welke sim ik uitbel.
Kan als het moet zelfs 4 gesprekken tegelijk hebben op dit toestel.

@kevin
De Samsung D880 is hier nog maar net verkrijgbaar, en nog bijna niemand kent het fenomeen dualsim , dus het is niet zo gek dat dit nog geen success is

De dualsimadapter is heel wat anders, dit komt eigenlijk overeen met het wisselen van je simkaart. Dus niet gelijktijdig bereikbaar op 2 verschillende nummers.
Nieuwste versie van deze is een multisimadapter bijv: http://www.vavolo.com/productdetails.asp,ProductID,2687,,.htm

Wij hebben voor onze vakantie in Oostenrijk zo'n dubbel sim toestel gekocht. En het werkt echt super! We hadden een speciale eety kaart www.eety.eu/nl/aut.php erin plus een KPN-kaart. Op die manier konden wij bijzonder goedkoop naar NL bellen, hadden geen kosten voor binnen komende gesprekken en waren toch onder ons Nederlands nummer bereikbaar. Gewoon geweldig.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.