Managed hosting door True

Stabiplan opent nieuwe vestiging in Duitsland

 

Duitsland

Stabiplan, leverancier van 3D-designsoftware en aanbieder van Stabicad, opent een vestiging in Duitsland. Het bedrijf is nu actief in de hele DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Het bedrijf springt met het kantoor in op nieuwe Duitse regelgeving die in 2020 ingaat. Deze bepaalt dat bedrijven moeten samenwerken door middel van een 3D-model.

'Door middel van deze nieuwe vestiging kunnen wij onze Duitse klanten optimaal van dienst zijn', meent Gijs Willem Sloof, algemeen directeur van Stabiplan. 'Onze softwareoplossingen zijn een goede manier om gebruik te maken van de kracht van Autodesk-platformen voor MEP.' MEP is de afkorting voor 'mechanical, electrical and plumbing', wat staat voor mechaniek, elektriciteit en sanitair

Bovendien heeft de Duitse overheid aangegeven het Bouw Informatie Model (BIM) leidend te willen maken binnen de gebouwinstallatiesector, zoals aangekondigd in het BIM-stappenplan dat door het kabinet werd aangenomen. Vanaf 2020 eist de Duitse overheid van bedrijven samen te werken door middel van een 3D-model. Tot die tijd wordt BIM gefaseerd ingevoerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5797097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×