Managed hosting door True

Product: Trend Micro Message Archiver

Trend Micro komt met de message archiving-oplossing Message Archiver. Bedrijven kunnen met dit softwarepakket interne en externe e-mail versleuteld opslaan, e-mailbeheerkosten verlagen en de beschikbaarheid van digitale gegevens bewaken. Eindgebruikers kunnen vanuit Microsoft Office gearchiveerde e-mails doorzoeken, zonder daarvoor de hulp van een ict-afdeling in te roepen.

De Message Archiver van Trend Micro biedt organisaties on-demand e-mailzoekfuncties. Werknemers hebben direct toegang tot gearchiveerde e-mail. Hiervoor hoeven ze Microsoft Office niet te verlaten en geen ict-ondersteuning in te roepen.

De installatietijd van de Message Archiver bedraagt ongeveer een half uur. Het architectuurontwerp in combinatie met forensische technologie, met digitale vingerafdrukken en encryptie, moet de authenticiteit van e-mails garanderen. Daarnaast zorgt het ervoor dat e-mails onveranderd blijven, wat van belang is in verband met compliancy.

De 'privacy-guard' van het pakket volgt en logt e-mailzoekopdrachten van geautoriseerde gebruikers en stuurt een controleoverzicht daarvan naar een aangewezen gegevensbewaker. Dit moet misbruik voorkomen door gebruikers met privileges en leidt ertoe dat er alleen e-mailzoekopdrachten worden uitgevoerd voor de toegestane doeleinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.