Managed hosting door True

Product: Trend Micro Message Archiver

 

Trend Micro komt met de message archiving-oplossing Message Archiver. Bedrijven kunnen met dit softwarepakket interne en externe e-mail versleuteld opslaan, e-mailbeheerkosten verlagen en de beschikbaarheid van digitale gegevens bewaken. Eindgebruikers kunnen vanuit Microsoft Office gearchiveerde e-mails doorzoeken, zonder daarvoor de hulp van een ict-afdeling in te roepen.

De Message Archiver van Trend Micro biedt organisaties on-demand e-mailzoekfuncties. Werknemers hebben direct toegang tot gearchiveerde e-mail. Hiervoor hoeven ze Microsoft Office niet te verlaten en geen ict-ondersteuning in te roepen.

De installatietijd van de Message Archiver bedraagt ongeveer een half uur. Het architectuurontwerp in combinatie met forensische technologie, met digitale vingerafdrukken en encryptie, moet de authenticiteit van e-mails garanderen. Daarnaast zorgt het ervoor dat e-mails onveranderd blijven, wat van belang is in verband met compliancy.

De 'privacy-guard' van het pakket volgt en logt e-mailzoekopdrachten van geautoriseerde gebruikers en stuurt een controleoverzicht daarvan naar een aangewezen gegevensbewaker. Dit moet misbruik voorkomen door gebruikers met privileges en leidt ertoe dat er alleen e-mailzoekopdrachten worden uitgevoerd voor de toegestane doeleinden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2390633). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×