Managed hosting door True

Ordina helpt Rabobank aan DevOps-lesprogramma

 

Rabobank

Rabobank is eind maart gestart met een intern opleidingstraject voor junior software engineers. Een groep medewerkers van de zogenaamde it systems-afdeling wordt opgeleid tot deze functie. Doel hiervan is dat deze it’ers meer DevOps-taken kunnen oppakken binnen hun teams. Het ontwikkelprogramma, OpsEngineers genaamd, is opgezet door Ordina.

Het interne ontwikkelprogramma OpsEngineers neemt ongeveer negen maanden in beslag. Rabobank zegt dat het om een maatwerktraject gaat dat it’ers opleidt voor twee richtingen: Java en .Net. It’ers van de Rabobank IT-Systems-afdeling komen in aanmerking voor het traject. Zij worden vanuit hun bestaande functie opgeleid tot junior software engineer. Daarvoor volgen ze één dag en één avond per week les.

Het opleidingsprogramma is samengesteld in samenwerking met Ordina. Die ict-dienstverlener heeft een adviserende rol gehad over de inhoud van het programma. Bovendien neemt de organisatie de opleidingscoördinatie en de begeleiding van de deelnemers tijdens dit traject voor zijn rekening. Ordina zorgt hiermee naar eigen zeggen dat de interne professionals van de bank zich blijven ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6318129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Rabobank

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.