Managed hosting door True

Watson-strateeg Marc Teerlink verlaat IBM

 

Mac Teerlink, chief business strategist Watson-groep, verlaat IBM

Chief business strategist van IBM's Watson-groep, Marc Teerlink, is opgestapt. Dat meldt de Nederlander via LinkedIn. Teerlink zegt vandaag (1 december) meer bekend te maken over het vervolg van zijn carrière.

In het bericht op LinkedIn van 30 november 2017, meldt Teerlink dat hij zijn laatste dag bij IBM erop heeft zitten. 

Teerlink bedankt zijn team en werkgever IBM en is trots dat hij deel heeft uitgemaakt van de ontwikkelingen op het vlak van kunstmatige intelligentie (ki) en IBM Watson.

Hij schrijft dat hij 16,5 jaar voor IBM heeft gewerkt. In die tijd was hij actief in vijf verschillende landen, verdeeld over twee continenten. Hij was bijna vier jaar actief als chief business strategist voor de Watson-groep.  

IBM Watson

Teerlink was de afgelopen jaren actief als chief business stategist voor de IBM Watson Group. In die rol was hij verantwoordelijk voor de inzet van IBM's supercomputerplatform Watson bij bedrijven en organisaties. Computable sprak in 2016 met Teerlink voor een uitgebreid interview over Watson.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6256275). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×