Managed hosting door True

Rick van Schaik is directeur Sentia Nederland

Rick van Schaik

Rick van Schaik is bij Sentia Nederland aangesteld als managing director. Hij neemt hij de dagelijkse leiding van de teams in Nieuwegein en Amsterdam op zich. Dit met het doel om de integratie van de overnames van Reasonnet en Vellance in Sentia Nederland verder vorm te geven. Van Schaik komt over van KPN, waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als directeur Cloud & Hosting.

Sentia levert it-outsourcing en managed services. Het bedrijf is actief in Nederland, België en, via de overname van Solido Hosting en de Jaynet Group, sinds vorig jaar ook Denemarken. De Belgische en Deense vestingen werden al aangestuurd door een algemeen directeur. Nu krijgt Nederland ook een eigen managing director.

Waar de landelijke directeuren zich richten op hun regio, focust de ceo van het bedrijf, Ian Zein, zich op de Europese (groei)ambities.

Sentia heeft driehonderd medewerkers in dienst, verspreid over Nederland, België en Denemarken. Het richt zijn dienstverlening op onder meer banken (Rabobank), verzekeraars (Achmea), uitgeverijen (Sanoma) en retailondernemingen (Carrefour). Sentia is Managed Service Program Partner van Amazon Web Services.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.