Managed hosting door True

ABN Amro trekt hoofd UX-design Bol.com aan

Joost Bröker

Joost Bröker, die leiding gaf aan het UX-design-team van webwinkel Bol.com, stapt over naar ABN Amro. Hij is per 1 september 2017 de nieuwe 'director design' bij ABN Amro Digital Banking. Bröker wordt binnen deze tak verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de online content en gebruikerservaringen.

Als 'director design' maakt Bröker deel uit van het team van Frank Verkerk, de 'chief digital officer' van de bank. Met deze nieuwe functie wil het bankiershuis met Digital Banking beter voldoen aan de verwachtingen die klanten tegenwoordig hebben bij het doen van hun digitale bankzaken.

De bank beschikt over eigen User Experience (UX)-medewerkers en een zogeheten Usability Lab, waarbij de vormgeving van digitale tools met klanten wordt getest. 

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.