Managed hosting door True

Belg Dany de Budt leidt Basware Nederland

 

Basware heeft Dany de Budt aangesteld als de nieuwe country manager voor Nederland. Op dit moment is De Budt (53) ook country manager in België. In zijn nieuwe functie zal hij beide landen aansturen.

In Nederland volgt De Budt Jörgen Hensgens op die binnen de gelederen van Basware tot vice president customer services is benoemd. In oktober 2015 werd De Budt aangesteld als Belgische country manager waar hij zich voornamelijk met Basware’s transitie naar cloud- en SaaS-provider heeft beziggehouden. Het succes dat hij hiermee boekte, heeft hem uiteindelijk naar Nederland geleid.

‘Ik kijk uit naar mijn duofunctie’, zegt De Budt. ‘Ook in Nederland wil ik met Basware meer inzetten op en verder groeien met SaaS- en cloudoplossingen. Daarnaast willen we meer aanbieden op het gebied van e-facturen waarbij we ons met name toeleggen op de toepassing en het gemak voor onze klanten. Deze service willen we als ‘subscription’ leveren. We hebben ons ten doel gesteld om in 2020 80 procent van de omzet uit een dergelijke abonnementsvorm te genereren.’

Voordat De Budt bij Basware in dienst trad, werkte hij onder meer twaalf jaar in verschillende lokale en internationale functies bij StorageTek (nu Oracle), twaalf jaar als country manager bij Hitachi Data Systems en als zelfstandige management consultant voor Huawei.

Het Finse Basware is gespecialiseerd in ‘networked’ purchase to pay, e-invoicing- en innovatieve financieringsoplossingen. Het commerce- en financing-netwerk verbindt wereldwijd bedrijven in meer dan honderd landen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5964861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×