Managed hosting door True

Jan van Dellen nieuwe Benelux-manager Infor

 

Jan van Dellen

Jan van Dellen

De Amerikaanse softwareleverancier Infor stelt Jan van Dellen aan als country manager voor de Benelux. Hij moet de bedrijfsactiviteiten in deze regio uitbreiden, de positie in de markt verstevigen en het partnernetwerk uitbreiden. Van Dellen volgt Edith Bevers op die onlangs de overstap maakte naar SAP.

Van Dellen (49) komt over van EMC, waar hij werkzaam was als verkoopdirecteur. Daarvoor heeft hij tien jaar een managementfunctie bij Oracle vervult. Ook was hij zeven jaar werkzaam bij het Nederlandse softwarebedrijf Baan, dat opging in Infor, nadat de leverancier in 2006 SSA Global overnam.

Infor

Infor bouwt branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. De onderneming telt vijftienduizend medewerkers verspreid over 41 kantoren wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York. In Nederland beschikt het bedrijf over vestigingen in Barneveld, Capelle aan den IJssel en Den Bosch. In België is Infor in Brussel en Merelbeke gevestigd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5886952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×