Managed hosting door True

Vasco-directeur Jan Valcke zwaait af

 

Jan Valcke

Jan Valcke

Jan Valcke, president en chief operating officer (coo) bij Vasco Data Security en Computable-expert, gaat met pensioen. Hij wordt per direct opgevolgd door Scott Clements. Hij werkt al sinds 2015 bij de securityleverancier als executive vice president en chief strategy officer.

Valcke was bijna twintig jaar aan de slag Bij Vasco. Hij wenst zijn opvolger veel succes en heeft alle vertrouwen in hem. Zelf gaat hij meer tijd besteden aan zijn familie. Hij was onder meer Computable-expert en schreef de bijdrage 'Banken bewapenen tegen cyberaanvallen'. Vasco-ceo Kendall Hunt bedankt de oud-coo voor de verwezenlijkingen van de afgelopen jaren.

Scott Clements maakte in 2015 de overstap naar Vasco. Hij was daarvoor werkzaam als president van de retail solutions business en cto bij Tyco. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5878835). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×