Managed hosting door True

Dynatrace stelt nieuwe Benelux-directeur aan

 

Kristof Van den Bossche - Benelux-directeur bij Dynatrace

Het Amerikaanse softwarebedrijf Dynatrace heeft de Belg Kristof Van den Bossche benoemd tot regionaal directeur voor de Benelux. Hij werkt al achttien jaar voor het bedrijf en is hierdoor bekend met de technologie, klanten en markt van Dynatrace.

Dynatrace meent dat de Benelux één van de best presterende regio’s in Europa is op gebied van de verkoop van Dynatrace-software en -diensten voor digital performance management (DPM). Het telt naar eigen zeggen ruim honderd klanten, waaronder banken, verzekeraars en overheidsbedrijven. Kristof Van den Bossche komt aan het hoofd van deze afdeling te staan.

De software toont ondernemingen en overheden realtime hoe snel hun applicaties zijn bij de gebruikers. Als een toepassing even niet beschikbaar of traag is, of als er problemen op dat vlak zitten aan te komen, signaleert de software dat en detecteert die meteen de oorzaken. Op die manier kunnen bedrijven en overheden problemen voorkomen of snel oplossen alvorens ze leiden tot imagoschade en omzetverlies.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5790456). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×