Managed hosting door True

Cisco Nederland strikt Imtech ICT-directeur

 

Edwin Prinsen

Edwin Prinsen

Edwin Prinsen is benoemd tot managing director bij netwerkleverancier Cisco Nederland. Per 15 maart 2014 volgt hij Coks Stoffer op, die het bedrijf in 2013 verliet. Prinsen is sinds oktober 2009 managing director van technisch dienstverlener Imtech ICT Nederland. Bij Imtech heeft hij ook de business units ICT Communication Solutions en Voice and Data Services Business onder zijn hoede gehad. Eerder bekleedde Prinsen diverse managementfuncties bij Getronics.

Prinsen wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Cisco Nederland, waar hij zich gaat inzetten om de visie van Cisco uit te dragen en de positie van het bedrijf verder te versterken. Hij wordt ook verantwoordelijk voor het onderhouden en intensiveren van de relaties met de overheid, het bedrijfsleven en partners. Hij gaat rapporteren aan Peter Karlstromer, Cisco’s vice president voor Noord Europa.

Edwin Prinsen heeft ervaring met software, systeemintegratie, communicatie en ict in het algemeen. Hij heeft een Bachelor of Business-diploma in Internationale Marketing en Management, en een Post-Graduate-diploma in Bedrijfseconomie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4975181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×