Managed hosting door True

Adviseur Peak Value treedt uit The Future Group

 

Handen schudden

Het Rotterdamse adviesbureau Peak Value is uitgetreden als aandeelhouder in ict-detacheringshuis The Future Group (TFG) uit Zoetermeer. Peak Value was sinds 2008 actief als aandeelhouder. Het bureau adviseerde TFG ook over het aanbrengen van meer structuur in de interne organisatie van het bedrijf. Nu die opdracht is volbracht vond Peak Value het tijd worden om zich te laten uitkopen. Aan TFG zijn zo'n tweehonderd zzp'ers verbonden die gespecialiseerd zijn in activiteiten als applicatieontwikkeling, integratie en internettechnologie.

Marcel Broersma, mede-oprichter en -directeur van Peakv Value, maakte deel uit van de directie van TFG. Hij zal niet worden vervangen. In de nieuwe situatie voeren Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert de operationele directie. De TFG-oprichters Pascal de Koning en Bart Timmer vervullen de rol van respectievelijk financieel directeur en algemeen directeur. John Ewbank blijft als medeoprichter en aandeelhouder aan TFG verbonden.

De ambitie van TFG is om eind 2015 te komen tot 350 aangesloten zelfstandige professionals. Over 2012 zegt TFG 7 procent in omzet te zijn gegroeid; het eerste kwartaal van 2013 werd afgesloten met een omzetgroei van 9 procent.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4732837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×