Managed hosting door True

Transavia.com besteedt bus uit aan Rivium

 

Boeing 737-700 Transavia

Luchtvaartmaatschappij Transavia.com heeft een mantelovereenkomst gesloten voor het beheer van zijn enterprise service bus met ict-dienstverlener Rivium Business Solutions uit Capelle aan den IJssel. Het contract volgt op een proefperiode van een jaar waarin Rivium deze werkzaamheden al uitvoerde. Naast het beheer levert Rivium ook nog adviesdiensten voor aanvullende werkzaamheden.

Het contract maakt Rivium tot vooorkeursleverancier (preferred supplier) van Transavia.com. Het gaat daarbij om lopende werkzaamheden, een beheercontract voor de volledige esb-omgeving en een consultancyopdracht voor aanvullende werkzaamheden.

Rivium is een ict-dienstverlener opgericht in 1997. Het bedrijf biedt een breed spectrum van diensten en producten voor organisaties bij de overheid en in het bedrijfsleven. Bij het bedrijf werken zo’n 125 mensen.

Transavia.com is onderdeel van de Air France/KLM Groep en verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim negentig bestemmingen, vooral in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. De maatschappij vliegt vanaf Schiphol en de regionale luchthavens bij Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Bijna 90 procent van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.

De ondertekening

Ondertekening deal Rium/Transavia

Van links naar rechts: Tjebbe Loonstra (hoofd Informatiemanagement Transavia.com), Evert Jan Bosman (ICT project buyer Transavia.com), Peter Riemens (directeur Rivium Business Solutions) en Han Schutte (vice-president ICT Transavia.com)

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4702727). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×