Managed hosting door True

Shell huurt Atos en IT-Staffing in

 

Shell heeft met Atos en IT-Staffing een mantelovereenkomst gesloten voor it-dienstverlening en inhuur op de niet-ict-gebieden als financiën, inkoop, personeelszaken, klantenservice en communicatie & marketing. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Shell wil het aantal voorkeurleveranciers terugbrengen van achttien naar zes. Atos en IT-Staffing behoren nu tot die zes.

Shell wil met het terugdringen van het aantal partners de aansturing vergemakkelijken en de inhuurkosten omlaag brengen. Atos werkte al voor Shell. Het bedrijf stelt dat door het verkrijgen van de status van 'preferred supplier voor it- en non-it-gerelateerde dienstverlening bij Shell zijn positie als dienstverlener in de olie- en gassector wordt versterkt.

Ook IT-Staffing werkte al met Shell samen. De detacheringsorganisatie regelt al vanaf 2000 de inhuur en heeft met de nieuwe overeenkomst zijn positie binnen Shell verstevigd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4689101). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 

Reacties

Er zijn zes bedrijven gekozen en slechts 1 staat er in het artikel. Waarom? Omdat het een persbericht is van dat ene bedrijf?

@IT-er van ander bedrijf
Ook de overige 5 con-collega's hebben toch de mogelijkheid een persbericht te ventileren. Lijkt mij niet verkeerd om vandaag de dag trots te zijn op dit soort contracten. Wat mij betreft een prachtig staalje van "samen sterk". Niet mopperen maar melden welke de anderen zijn als je dat weet en ook trots bent.

"Jouw trots" interesseert mij als lezer niet echt, objectief nieuws wel. Dit hoort op een mededelingbord, niet onder vermelding: artikel!

Vacatures bij Shell
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×