Managed hosting door True

TNO promoveert Erik Fledderus binnen thema

 

Erik Fledderus

Erik Fledderus

De Raad van Bestuur van innovatie-organisatie TNO heeft per 1 november 2012 prof. dr. ir. Erik Fledderus benoemd tot managing director van het thema Informatiemaatschappij. Hij was binnen dit thema al actief als directeur van het Innovation Future Internet Use. Voorlopig combineert Fledderus zijn nieuwe functie nog met zijn vorige functie bij TNO.

Na een dienstverband bij KPN Research is Fledderus sinds 2003 in dienst gekomen bij TNO. Daarnaast is hij hoogleraar wireless communication aan de TU Eindhoven. Erik Fledderus zal zijn nieuwe functie blijven combineren met deze leerstoel. Hij volgt Erik Huizer op die eerder dit jaar tot cto bij Surfnet is benoemd.

Binnen het thema Informatiemaatschappij onderzoekt TNO de gevolgen van de informatiemaatschappij en stimuleert de introductie van nieuwe diensten, toepassingen en beleid op basis van de nieuwste ict, media en ruimtevaarttechnologie.

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterkt.Met ongeveer vierduizend professionals werkt TNO aan toepasbare kennis en oplossingen voor wereldwijde schaarsteproblemen.TNO focust zich daarbij op zeven thema's.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4590882). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×