Managed hosting door True

Rijk organiseert leveranciersdag

 

Op 27 november 2012 organiseert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag de vierde Leveranciersdag van het Rijk. De middag is bedoeld om leveranciers bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering van het Rijk. Een van de presentaties gaat over de ict-infrastructuur en onderliggende strategie over de inrichting van de digitale informatiehuishouding van het Rijk.

De bijeenkomst bestaat uit twee inleidingen en vier werkgroepsessies. Jaap Uijlenbroek, directeur-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk, trapt af met de grote lijnen van het beleid. Siep Eilander, directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoop Rijk, houdt daarna een verhaal over het inkoopbeleid.

Daarna zijn er vier interactieve deelsessies met als thema's personeelsbeleid, informatiseringsstrategie, huisvesting en inkoopsamenwerking.

Aanmelden kan via de website Bzkleveranciersbijeenkomst.nl. Vol is vol. De presentaties en verslagen van de bijeenkomst en deelsessies worden na afloop gepubliceerd op Rijksoverheid.nl.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4576643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×