Managed hosting door True

Hogeschool Utrecht houdt informaticacongres

 

Hogeschool Utrecht heeft ongeveer negentig sprekers gevraagd mee te werken aan het Nationaal Informatica Onderwijs Congres. Opleidingsconsultant Roland Bonsen van de Capgemini Academy is er één van. Tijdens de bijeenkomst op 7 en 8 april spreken docenten met elkaar over hoe zij het onderwijs kunnen verbeteren. Hogeschool Utrecht organiseert het congres voor de negende keer.

Hogeschool Utrecht organiseert dinsdag 7 en woensdag 8 april het Nationaal Informatica Onderwijs Congres (NIOC). De bijeenkomst is bedoeld voor informaticadocenten.

Tijdens het NIOC discussiëren HBO-docenten onder andere over hoe een onderwijsinstelling een kennisinstelling kan worden. Leerkrachten van het voortgezet onderwijs houden zich bezig met de toekomst van het vak Informatica.

Capgemini Academy

Ook geven negentig sprekers hun visie op het informaticaonderwijs. Een daarvan is opleidingsconsultant Roland Bonsen van de Capgemini Academy. Hij is onder andere betrokken bij het integreren van leren en werken.

Het is de negende keer dat Hogeschool Utrecht het congres organiseert. De opleider verwacht ongeveer vijfhonderd bezoekers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2871069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.